שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תפוחים מסוכרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תפוחים מסוכרים , הכנתי לנכדים ... למרות הסגר הרגשה טובה לילדים , ממתק הכי נוסטלגי שיש ?

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 10 – 12 תפוחים ירוקים
2 . 3 כוסות סוכר
3 . 1 כוס קלוקוז ( ניתן לקנות בחניות למוצרי אפיה )
4 .1 כוס מים
5 . מקלות להחזיק את התפוח
6 . כמה טיפות צבע מאכל

אופן ההכנה

1 . מחממים בסיר את הגלוקוזה, הסוכר והמים ומבשלים על אש בינונית כ20 דקות עד שהתערובת נעשית זהובה כמו קרמל
2 . מסירים מהאש ומוסיפים צבע מאכל מערבבים היטב.
3 . משפדים את התפוחים על שיפוד עבה, וטובלים בסיר עד שהתפוחים מצופים מכל הצדדים מרססים מעט שמן על נייר אפייה כדי שהתפוחים לא ידבקו מניחים על נייר אפייה עד שהסוכרייה שעל התפוח מתקשה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.