שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תחתיות ארטישוק ממולא בבשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תחתיות ארטישוק ממלוא בבשר מתובל בטוב טעם , ברוטב נפלא ופול, טעים מאוד ומריח נפלא .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים למילוי :
1 . 12 תחתיות ארטישוק / סנפרוסט
2 . 1/2 קילו בשר טחון
3 . 1 בצל קצוץ
4 . 2-3 שיני שום כתוש
5 . 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
6 . 1 ביצה
7 . מלח , פלפל שחור לפי הטעם
8 . מעט אגוז מוסקט / כ 1/4 כפית
9 . 1/4 כפית גרגרי כוסברה
לרוטב :
1 . 1 בצל קצוץ
2 . 2 שיני שום קצוצות
3 . 3-4 עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות קטן / קופסת עגבניות מרוסקות
4 . מלח פלפל לפי הטעם / אבקת מרק עוף במקום מלח
5 . 1 כפית פפריקה מתוקה / חריפה
6 . 1 כוס מים
7 . חבילת פול של סנפרוסט
8 . מיץ מחצי לימון
9 . מעט שמן לטיגון הבצל
לטיגון :
2 . 2 ביצים טרופות
3 . קמח או פירורי לחם

אופן ההכנה

הכנת המילוי :
1 . בקערה מניחים את כל מרכיבי המילוי מערבבים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים והתייצבות
2 . ממלאים את תחתיות הארטישוק ומעצבים לקציצה יפה
3 . טובלים את הקציצות בקמח/ פירורי לחם ומטגנים משני הצדדים להזהבה מניחים על נייר סופג או מסננת
הכנת הרוטב :
1 . בסיר רחב שמים מעט שמן מטגנים את הבצל לשקיפות , מוסיפים את השום מערבבים , מוסיפים את התבלינים לפתיחת טעמים , מוסיפים את העגבניות והמים ומבשלים מעט מוסיפים את הארטישוק מבשלים כ 20 דקות ( אם יש צורך מוסיפים מים חמים ), מוסיפים את הפול ומבשלים כ 1/4 שעה נוספת או עד שהתבשיל מוכן , את הלימון מוסיפים לקראת סוף הבישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.