שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שעועית לבנה עם עלי מנגולד !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שעועית לבנה עם בשר ועלי מנגולד , תבשיל עשיר בטעמים וטעים מאוד , ליד אורז לבן , ארוחה מושלמת ! מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 1 קילו בשר שריר פרוס לקוביות

2 . 1/2 קילו שעועית לבנה שטופה היטב  , להשרות

לילה במים

3 . 1 בצל קצוץ

4 .חבילת עלי מנגולד שטופים היטב וקצוצים ומסוננים

5 . 1/2 כפית פלפל שחור

6 . מלח לפי הטעם / מי שרוצה יכול להוסיף א. מרק עוף

7 . 1 כף כמון

8 . מעט שמן לטיגון

9 . מים לכיסוי התבשיל

אופן ההכנה

1 . בסיר רחב לטגן את בצל לשקיפות להוסיף את עלי המנגולד (ששטפנו היטב קצצנו ושמנו במסננת )
והכמון ופלפל שחור לפתיחת טעמים להמשיך לטגן עד לריכוך העלים תוך כדי עירבוב מידי פעם ( כ 10 דקות )
2 . להוסיף את הבשר להמשיך לטגן עד שהבשר משנה את ציבעו
3 . להוסיף את השעועית ( אחרי השריה , שטיפה וסינון
לכסות במים ולבשל כ שעה וחצי , או לבשל עד שהתבשיל מוכן , לקראת הסוף להוסיף מלח או א . מרק עוף .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.