שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שמרים עם גבינה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
להתעלף מהריח , והטעם אין דברים כאלה מדהים .

מצרכים

מרכיבים :

לבצק :

1 . 1 ק״ג קמח מנופה

2 . 2 כפות שמרים יבשים / שמר

3 . 3/4 כוס סוכר

4 . 2 חלמונים

5 . 250 גרם חמאה / נטורינה רכה

6 . 2 ורבע כוסות חלב או מים

7 . 1 כפית שטוחה מלח .

למילוי גבינה :

1 . 750  גרם גבינה כחושה / טוב טעם, כנען, גבינה לבנה ,

2 . 3/4 כוס סוכר

3 . 2 כפות אינסטנט פודינג

4 . 1 כפית תמצית וניל איכותית

5 . חופן צימוקים בהירים / לא חובה.

6 . 1 ביצה

אופן ההכנה

הכנת הבצק :
את כל מצרכי הבצק להניח במיקסר ללוש לבצק רך וחלק, להניח את הבצק בקערה משומנת להתפחה,
להכפלת הנפח ,
הכנת המלית :
לערבב היטב את כל מרכיבי הגבינה
הרכבת העוגה :
לחלק את הבצק לארבע חלקים על משטח עבודה מקומח
לרדד למלבן לשים שליש מהגבינה במרכז ומשני הצדדים
לעשות חתכים בבצק ,לסדר את פסי הבצק על הגבינה עפם מימין ופעם משמאל לסגור עד הסוף.
ניתן להכין גם צורות שונות .
ניתן להכין סירופ ולמרוח על העוגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.