שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שמרים – נוטלה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
בצק שמרים מעולה הכנתי חצי עם גבינה וחצי עם ונוטלה . הבצק נפלא והמאפים יוצאים נפלא , טעים מאוד .

מצרכים

1 . 1/2 קילו קמח מנופה

2 . 1 כף שמרים

3 . 150 גרם חמאה רכה

4 . 2 חלמונים

5 . 1/2 כוס סוכר

6 . 3/4 כוס חלב פושר

למילוי :

נוטלה,

לציפוי : ביצה

אופן ההכנה

הכנת הבצק:
1 . להניח את כל מרכיבי הבצק במיקסר , עם וו לישה ללוש את הבצק כ 7-8 דקות לקבלת בצק רך וגמיש
( אם יבש מעט ניתן להוסיף עוד חלב ולהיפך ),
2 . להתפיח את הבצק להכפלת הנפח .
3 . על משטח עבודה מקומח לחלק את הבצק ל 4 ,
לרדד את הבצק למלבן למרוח נוטלה על הבצק לגלגל לרולדה לחצות לחצי, את החצי לחתוך באמצע לאורך לגלגל בצורת בורג ולגלגל לצורת שבלול , ( ניתן ליצור צורות כיד הדימיון הבצק גמיש ונוח מאוד לעבודה )
להניח על נייר אפייה בתבנית למרוח ביצה להתפיח עוד כ 20 דקות ולאפות בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 20 דקות או עד אשר המאפה מוכן .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.