שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שטרודל תפוחים ????

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מאפה פריך במילוי תפוחים, צימוקים ואגוזים הבצק מתפורר בפה והתפוחים עם ריח הקינמון ממש תענוג, ליד כוס קפה ומי צריך יותר ,חובה לטעום....טעם של עוד...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון ומצרכים / Sara makmal

1 . 125 גר’ חמאה/ תחליפי חמאה לפרווה
2 . 1 ביצה
3 . 1/4 כוס שמן
4 .חצי גביע יוגורט/שמנת חמוצה/מיץ תפוזים
5 .חצי כוס אבקת סוכר
6 .חצי שקית אבקת אפייה
7 .קורט מלח
8 . 3כוסות קמח
המלית –
1 . 6 תפוחי עץ גראנד סמיט קלופים ומגורדים
2 . 1/2 כוס סוכר
3 .כפית קורנפלור
4 .כף חמאה
5 .וניל
6 .חופן אגוזי מלך קצוצים+ כפית קינמון
7 .חופן צימוקים.

אופן ההכנה

הכנת הקציצות :

הכנת הבצק –
1 . מניחים את המצרכים בקערת המיקסר ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
2 .מכניסים למקרר לשעה.
המילוי :
1 .מגרדים ומבשלים את התפוחים עם הסוכר על אש נמוכה תוך כדי עירבוב, כחצי שעה
2 . מוסיפים את הקורנפלור לקראת סוף הבישול,
מורידים מהאש ומקררים.
3 .משלבים את החמאה.
הרכבת העוגיות :
1 .מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים
2 .מרדדים על משטח מקומח למלבן דק מאוד.
3 .חותכים פסים בקצה אחד ובקצה השני מניחים את המלית –
1 .מורחים שכבת תפוחים מפזרים אגוזים , מגלגלים וחותכים לעוגיות בצורת מלבן .
2 . אופים כחצי שעה 170 מעלות או עד להזהבה קלה,
יצאו לי עוגיות מטריפות…. ממליצה בחום .
המתכון מהבלוג של מתנות קטנות, תודה על מתכון נפלא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.