שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוסטביף סינטה עסיסי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תופתעו לגלות כמה קל להכין בבית נתח רוסטביף משובח, שנראה כאילו יצא מסעדת בשרים משובחת ומפוארת,נתח בשר שהוא קריספי בחוץ ובפנים עסיסי רך וטעים להפליא,מנה שלא מביישת שום שולחן בערב שבת או סתם ארוחה חגיגית , מרכז השולחן שכולם מחכים שיפרסו ויקבלו מנה מהמעדן המשובח וכמה קל להכין אין לכם מושג...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . נתח סינטה של 2 קילו בערך ( מבקשים מהקצב את הנתח הכי משובח )
2 . 2 כפות חרדל דיז׳ון משובח
3 . 1/2 כוס שמן זית
4 . 8 שיני שום קלופים שלמים
5 . פלפל שחור גרוס לפי הטעם / כ- 2 כפות
6 . מלח עבה לפי טעם /כ – כף אחת
7 . 1 כף דבש
8 . מעט עלי רוזמרין / לא חובה אך מוסיף טעם
9 . רשת להכניס את נתח הבשר /לא חובה
( אפשר להוסיף תיבול לפי טעם אישי )

אופן ההכנה

1 . מוציאים את הבשר מהמקרר כשעתיים לפני האפייה (הבשר צריך לספוג טעמים )
2 . מחוררים בבשר חורים ומכניסים שן שום בכל חור
3 . מערבבים את כל התבלינים בקערה יוצקים על כל הבשר ומעסים אותו ויוצקים עליו את שמן הזית
4 . משאירים את בשר בחוץ כשעתיים לספיגת טעים וישאר בטמפרטורת החדר.( אם רוצים מכניסים את הבשר לרשת )
5 . מחממים תנור ל 220 מעלות
6 . מניחים את הבשר על רשת התנור כשמתחתיו תבנית האפיה עם מעט מים שתספוג את הנוזלים בזמן הצליה
7 . צולים כ 10 דקות בחום גבוה (הבשר מקבל מכת חום ונסגר ובפנים נשארת הרכות ) מורידים את החום ל 170 מעלות וצולים עוד כ 30. דקות נוספות ( בזמן הצליה אפשר אפילו רצוי להרטיב את הבשר בעזרת כף עם הנוזלים שטפטפו לתבנית.
8 . להוציא את הבשר לחכות מעט לפני הפריסה .
אפשר עם כל תוספת שרוצים ואפשר בתוך כריך הכל לפי הטעם והדימיון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.