שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רולדת שוקולד ?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
רולדת שוקולד במילוי קרם קוקוס ופירות ללא אפיה ,קינוח פצצה ...

מצרכים

מיועד ל2 רולדדות

1 . 250 גרם ביסקוויטים טחונים דק

2 . 1 שמנת מתוקה

3 . 1 כף קקאו

4 . 1 כף סוכר

5 1 כף ממרח תמרים

למילוי קרם קוקוס:

1 . 2 כוסות קוקוס

2 . 200 גרם חלב מרוכז ( 1/2 פחית )

3 . 1/2 כוס מים

4 . 50 גרם חמאה

5 . פירות חתוכים כראות עיניכם.

אופן ההכנה

הכנת הבצק :
טוחנים את הביסקוויטים , מניחים בקערה מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הבצק וללוש היטב לבצק נוח , אם הבצק דביק אפשר להוסיף ביסקוויטים , להכניס למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות ,
הכנת המילוי:
1 . להניח בסיר את החלב המרוכז והמים לחמם על להבה בינונית , כשר החלב התחמם להוסיף את החמאה ולערבב עד שהחמאה נמסה ,להסיר מהאש
להוסיף את הקוקוס לערבב היטב ולהכניס למקרר להתייצבות כשעתיים .
הרכבת הרולדה :
לחלק את הבצק ל 2 , להניח את חצי הבצק על נייר אפייה משומן מעט ולרדד למלבן בעובי 1/2 ס״מ בערך למלבן בגודל כ – 25 ס״מ וליישר בקצוות,
למרוח חצי מכמות הקוקוס על רולדה אחת , למרוח מעל חצי מכמות הקוקוס לפזר
מעט פירות ובעזרת הנייר לגלגל לרולדה
ליישר בקצוות .
לקישוט : לטבול את הרול בקוקוס טחון או קוקוס קלוי , להכניס למקרר להתייצבות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.