שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רולדת בצק פריך עם אגוזים , תמרים !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
בצק פריך נימוח ומתפורר בפה והמילוי טעים מאוד, פשוט מושלם....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון /Sara mammal
מצרכים :
לבצק :
1 . 3 וחצי כוסות קמח
2 . 1חמאה קרה/ 200 גרם, אפשר נטורינה
3 . 1/2 כוס אבקת סוכר
4 . 1/2 כוס מיץ תפוזים
5 . 1 אבקת אפיה
6 . 1/4!כוס שמן
7 . גרידת תפוז
8 . 2 סוכר וניל
9 . קורט מלח
מילוי תמרים :
1 . ממרח תמרים / 2 כפות לכל רולדה
2 . מעט קינמון
3 . 1/2 כוס אגוזים קצוצים גס
מערבבים הכל יחד
מילוי פרג :
1 . ממרח פרג / 2 כפות לכל רולדה
2 . 1/2 כוס אגוזים קצוצים גס.

אופן ההכנה

הכנת הבצק :
1 . במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה קרה עם סוכר ומלח, ממשיכים לערבב עוד כמה דקות עד שהסוכר נטמע בחמאה.
2 . מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים בסוף מוסיפים את כל החומרים היבשים לקבלת בצק , לא לעבד הרבה זמן ולא ללוש עם הידיים, לקחת את כדור הבצק לשטח אותו בתוך ניילון נצמד כמו פיתה כדי שיתקרר בצורה שווה, 3 . להכניס למקרר לשעה עד שעתיים.
הרכבת הרולדה :
1 . מוציאים את הבצק ומחלקים לשלוש
2 . על נייר אפייה מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ״מ מורחים מלית תמרים אפשר למרוח על התמרים מעט שוקולד נוטלה (לא לשים יותר מידי מלית) מתחילים לגלגל בעזרת נייר האפייה לרולדה מהודקת ויפה,
3 . מכניסים למקפיא לחצי שעה
4 .חורצים בעזרת סכין פסים לפי הגודל שרוצים ואופים בתור שחומם ל 170 מעלות כ כ 30-35 דקות,כל אחת ובתנור שלה.
כאשר מתקרר פורסים לפי הסימנים ומפזרים אבקת סוכר .
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.