שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רולדה מבצק סולת !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
רולדות מבצק סולת כל כך טעים שאי אפשר לתאר , במילויים שונים , תמרים , אגוזים , שוקולד מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 1/2 ק״ג קמח מנופה

2 . 1/2 ק״ג סולת

3 . 300 גרם חמאה / נטורינה

4 .1/4 כוס אבקת סוכר

5 . 1 אבקת אפיה

6 . 2 סוכר וניל

7 . 1/2 כוס שמן

8 . 1 כוס מיץ תפוזים

9 . גרידת תפוז

למילוי :

תמרים , אגוזים , שוקולד או מה שאוהבים .

אופן ההכנה

הכנה :
להניח במיקסר את כל מרכיבי הבצק עם וו גיטרה לערבל עד שמתקבל בצק אחיד , אם הבצק יוצא יבש אפשר להוסיף מעט חלב / מים
לאסוף את הבצק לצורת פיתה לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה .
לחלק את הבצק ל 4 חלקים לקמח משטח עבודה לרדד את הבצק ( בין 2 ניירות אפייה יותר נוח ) למרוח ממרח תמרים לפזר מעל אגוזים קצוצים לגלגל לרולדה בעזרת נייר אפייה ולהכניס למקפיא ל10 דקות ,לחרוץ פסים מעל הבצק לא עד הסוף ולאפות בתנור שחומם ל 180 מעלות עד אשר מזהיב ,
להוציא מהתנור לחתוך ולפזר אבקת סוכר.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.