שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רולדה מדהימה ללא קמח!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
רולדה ללא קמח. שוקולד , וניל רולדה יפיפיה ממש דוגמנית שלא נדבר על הטעם , מדהים אסור לפספס את הרולדה הזאת !!! הכי מעניין אפשר להכין גם פרווה!!!

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara Makmal
מצרכים :
לבסיס :
1 . 6 ביצים מופרדות
2 . 1/2 כוס סוכר
3 . 1 אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם :
1 . 1 אינסטנט פודינג וניל
2 . 2 קופסאות שמנת מתוקה/ ריצ׳, צימחית לגירסת פרווה!!!
3 . 1/2 כוס חלב/ חלב שקדים,חלב קוקוס,חלב סויה לגירסת פרווה!!!
4 . 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

1 . מחממים תנור ל180 מעלות,
2 .מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף תפוח ,
3 . מוסיפים את החלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד מורידים מהירות ומקציפים לבלילה חלקה,
4 . יוצקים את הבלילה על נייר אפיה בתבנית ואופים כ 10 דקות או עד שהבסיס מוכן,
מגלגלים את העוגה עם הנייר לצורה של רולדה כדי שתקבל את צורת הרולדה ומניחים בצד להתקררות מוחלטת.
מכינים את הקרם :
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר 1/2 כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקצף נוקשה (לשים לב שהקצפת לא תישבר).
חוזרים לרולדה ופותחים בזהירות תוך כדי מוציאים את נייר האפייה,
כאשר העוגה פתוחה לגמרי מורחים אותה בקרם ( משאירים קרם לציפוי)
ומגלגלים בעדינות ( שלא תיקרע) לרולדה ,
מצפים מבחוץ את הרולדה עם הקרם שנשאר
ומקשטים בסירופ שוקולד או שוקולד מריר כאוות נפשינו.
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.