שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רביולי בשר ברוטב אסייתי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
הרביולי הוא מאכל איטלקי טעים ,כולנו מתחברים אליו בשל האהבה לפסטה, הרביולי הוא מעדן של פסטה משודרגת בשל הטעמים הטובים ובמקרה הזה רוטב אסייתי ,אפשר להתחבר בקלות , האהבה לפסטה והאהבה לאוכל אסייתי, שילוב מנצח.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 .2 כוסות קמח לבן
2 . קורט מלח
3 .כף שמן זית
4 . 2 ביצים גדולות טריות.
מערבבים הכל יחד . לשים ומקבלים בצק חלק. עוטפים בניילון ומצננים שעה.
מצרכים למילוי :
1 . 250 גרם בשר טחון
2 . 1בצל קצוץ
3 . 2 שיני שום קצוץ דק
4 . מלח, פלפל לפי הטעם
מצרכים לרוטב אסייתי :
1 . 1בצל פרוס לרצועות
2 . 2 שיני שום קצוצות
3 . 1/2 פלפל ירוק קצוץ
4 . 1/2פלפל אדום קצוץ
5 . 1/2 כף ג’ינג’ר מגורד
6 . 2 כפות שמן שומשום
7 . 1 כף חומץ בלסמי
8 . 1 כף סוכר חום
9 . כפית מלח
10 . 1/4 כפית צ’ילי גרוס יבש
11 . 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

מכינים את המילוי :
1 . מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את השום , מוסיפים את התבלינים ומטגנים לפתיחת טעמים ,מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר שינה צבע, מקררים.
מכינים את הרוטב :
2 . במחבת או סיר רחב שמים שמן , מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את השום, הפלפלים וממשיכים לטגן,
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב בזה אחר זה מבשלים עוד כ 5 דקות ומוסיפים את הרביולי ,
הרביולי :
מחלקים את הבצק שבמקרר לשתיים, מניחים על משטח עבודה מקומח מרדדים לעלה דק דק (אני הכנתי במכונת פסטה )
3 . קורצים עיגולים, ומניחים מהמלית במרכז הבצק מרטיבים במעט מים בהיקף ומדביקים
וסוגרים לחצי ירח ומקפלים שוב לעיגול כשהאצבע בתוך הבצק.
4 . מכניסים את הרביולי למים רותחים ל-5 דקות עד שהרביולי צף ומסננים, מוסיפים את הרביולי לרוטב מקפצים מדי פעם כ 5-7 דקות .
טיפ : מי שמתעצל להכין את הרביולי יכול לקנות מוכן ולהכין רק את הרוטב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.