שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות פראסה / כרישה ממכרות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אי אפשר לא להתאהב בקציצות האלה, כאשר אמא היתה מכינה בבית הריח היה משגע אותנו, היינו חוטפים מהמגש , הטעם הנפלא היה מדהים , בדרך כלל מכינים את הקציצות האלה בראש השנה או בפסח אך מי אמר שצריך לחכות לחגים ?

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1 ק״ג כרישה חתוכה לכמה חלקים וחצויה באמצע שטופה היטב
2 . 250 גרם בשר טחון / ניתן להכין בלי בשר
3 . 2 כפות פירורי לחם
4 . 3 ביצים
5 . 4-5 בצל ירוק קצוץ רק , רק העלים הירוקים .
6 . מלח ופלפל לפי הטעם
7 . שמן לטיגון

אופן ההכנה

1 . חוצים את הכרישה לאורך שוטפים היטב שירד כל החול
2 . מבשלים את הכרישה בסיר עם מים כ 30 דקות עד שהכרישה רכה , מסננים וסוחטים היטב שלא ישארו נוזלים , קוצצים את הכרישה או שטוחנים במעבד מזון בכמה פולסים קצרים,
3 . קוצצים את הבצל ירוק ( קצוץ קטן קטן )
4 . בקערה שמים את הבשר ושאר המרכיבים לשים היטב לעיסה אחידה
5 . יוצרים קציצות ומטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים על להבה בינונית עד שהקציצות זהובות ומעבירים לנייר סופג.
אפשר להכין גם בלי בשר ולאכול אותן עם ציזיקי יוגורט או. איך שרוצים מעדן !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.