שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות עם חצילים ????

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תבשיל טעים מאוד ממש מעדן , הקציצות רכות ונימוחות בפה , התצילים והפלפלים הקלויים עם הרוטב המדהים בטעם של עוד , הכל נעלם בלי להרגיש , תכינו ותבינו קלי קלות ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים לקציצות :
1 . 1/2 קילו בשר בקר טחון (אפשר עם כבש)
2 . 1 בצל קצוץ קטן
3 . 1 קישוא מגורד
4 . 2 שיני שום קטוש
5 . מלח ופלפל שחור לפי הטעם/ מי שרוצה יכול להוסיף תבלינים לפי טעמו.
הרוטב :
1 . 4-5 עגבניות קלופות וקצוצות / קופסה עגבניות מרוסקות.
2 . 3שיני שום
3 . 2 חצילים מקולפים פסים,חתוכים לקוביות לא קטנות
4 . 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
5 . 1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות
6 . 2 תפוחי אדמה פרוסים לאורך
7 . 1/2 כוס מים
8 . שמן זית
9 . 1 כפית פפריקה מתוקה
10 . 1/2 כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

1 . ושמים בתנור חם על נייר אפייה את החצילים והגמבות יוצקים מעט שמן זית ואופים למעט ריכוך וצבע , מניחים בצד.
מכינים את הרוטב :
1 . מטגנים את השום מוסיפים את התבלינים מטגנים לפתיחת טעמים, מוסיפים את העגבניות תפוחי אדמה והמים ומבשלים כ 10-15 דקות
מכינים את הקציצות :
1 . מערבבים את כל מצרכי הקציצות יוצרים קציצות יפות ומניחים בתוך הרוטב, ממשיכי לבשל כ 20 דקות או עד שרואים שהקציצות מוכנות,
מוסיפים מעל את החצילים והגמבות מבשלים ומנערים את הסיר לספיגת טעמים והתבשיל מוכן.
ניתן להוסיף ברוטב כמון וא. מרק עוף, כורכום ופלפל חריף למי שאוהב.החלטה שלכם.
תבשיל טעים ובריא מאוד עם אורז לבן חבל על הזמן ממש תענוג, תכינו לשבת ותבורכו ….
בהצלחה ובתיאבון .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.