שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות בקר עם בצל מקורמל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
קציצות בשר עם בצל מקורמל , עשיר בטעם , קציצות נמסות בפה והרוטב מדהים ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
לקציצות :
1 . 800 גרם בשר בקר טחון עם מעט שומן
2 . 1 בצל קצוץ קטן קטן
3 . 2-3 שיני שום כתוש
4 . 1/4 צרור כוסברה
5 . 1/4 צרור פטרוזיליה
6 . מלח , פלפל שחור לפי הטעם
7 . מעט אגוז מוסקט
לבצל מקורמל :
1 . 2 בצלים פרוסים לרצועות
2 . 1 כף סוכר חום
3 . מלח , פלפל
4 . 1 כוס מים
5 . אבקת מרק עוף / לא חובה אל מוסיף המון טעם.
6 . מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

הכנת הקציצות :
1 . בקערה לשים את כל מצרכי הקציצות וללוש היטב כ 7-8 דקות לפירוק החלבון מהבשר ולשים במקרר ל20-30 דקות לספיגת טעמים והתחברות החומרים.
הבצל המקורמל :
1 . בסיר שמים שמן ואת הבצל ומטגנים עד להזהבת הבצל
2 . מוסיפים את הסוכר ממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב מידי פעם עד לקירמול
3 . מוסיפים את המים והתבלינים ומביאים לידי רתיחה
4 . יוצרים קציצות עגולות ויפות ומניחים בתוך הרוטב
מבשלים כ – 20 דקות או עד אשר הקציצות מוכנות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.