שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קובה אורז !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
קובה עשירה בטעמים , אורז, עוף טחון , בשר טחון ,צנוברים תבלינים והכל בקובה אחת כמה היא טעימה אין לכם מושג , ניתן לאכול אותה במרק שלה וגם מטוגנת אחרי הבישול ... קובה אלופה וואו אין דברים כאלה .... מתכון / Sara makmal

מצרכים

למעטפת :

1 . 3 כוסות אורז

2 . 1/2 קילו בשר עוף טחון

3 . מלח , פלפל לפי הטעם

למילוי :

1 . 1/2 קילו בשר טחון

2 . 2 בצלים קצוצים

3 .מלח, פלפל

4 . 1/2 כף פפריקה אדומה

5 . 1/2 כפית בהרט

6 .מעט פלפל צ׳ילי חריף גרוס / לא חובה

7 .3/4 כוס צנובר קלוי

8 . מעט שמן לטיגון

אפשר להוסיף חופן צימוקים

למרק :

1 . סיר עם מים

2 . כף כורכום

3 . פלפל שחור ומלח

4 . 1 כף א. מרק עוף / לא חובה

5 . 2 כפות שמן

אופן ההכנה

הכנה :
המעטפת :
1 . משרים את האורז במים כ 1/2 שעה, מסננים ומניחים בקערה , מוסיפים את העוף הטחון והתבלינים ללוש היטב ולהכניס למקרר להתייצבות לפחות לשעה
המילוי :
מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הבשר ומפוררים , כאשר הבשר שינה את צבעו מוסיפים את התבלינים ושאר המרכיבים מבשלים עוד 6-7 דקות מסירים מהאש ומניחים להתקררות מוחלטת.
מכינים את נקובות :
לוקחים כדור מעיסת המעטפת עם ידיים רטובות פותחים בכף היד ממלאים במילוי סוגרים ומשטחים , מניחים על מגש ,
מכינים את המרק :
בסיר רחב מניחים את כל מרכיבי המרק ממלאים מים מביאים לרתיחה ושמים את נקובות לבישול ( לא הרבה שלאי ידבקו עד שמתבשלות ,
אפשר לאכול עם מרק ואפשר לטגן טעים מאוד בשתי הצורות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.