שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת פיטריות !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פשטידה מאוד מוצלחת , טעימה מאוד עם פיטריות שמפיניון טריות . מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 3 קופסאות פיטריות שמפיניון טריות פרוסות ( משאירים מעט לקישוט מעל הפשטידה )

2 . 2 בצלים חתוכים לקוביות

3 . 2  בצלים ירוקים חתוכים לטבעות עם העלים

4 . 1 שמנת מתוקה

5 . 250  גרם גבינות קשות מגורדות, אפשר לערבב, פרמזן מוצרלה ומה שאוהבים

6 . 4 ביצים טרופות

7 . 2 כפות אבקת מרק פיטריות

8 . מלח פלפל לפי הטעם

9 . מעט שמן לטיגון

10 . 1/4 כוס פירורי לחםח

אופן ההכנה

הכנה :
מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הפיטריות ( משאירים מעט לקישוט מעל הפשטידה ) ,מוסיפים שמנת מתוקה ואבקת מרק פיטריות מבשלים מעט ומעבירים לקערה להתקררות
מוסיפים ביצים , גבינות , בצל ירוק ,מלח , פלפל, פירורי לחם
מערבבים הכל ויוצקים לתבנית אפיה למעלה מפזרים את הפיטריות ששמנו בצד
אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כ20-30 דקות או עד שהפשטידה מוכנה .
מחכים מעט להתייצבות , לא פורסים חם מידי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.