שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת בשר וירקות !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פשטידה מעולה טעימה ברמות , את הפשטידה ניתן להכין גם בלי בשר . מתכון / Sara makmal

מצרכים

מרכיבים :

1 . 1/2 ק״ג בשר טחון

2 . 2 בצלים קצוצים

3 . 2 תפוחי אדמה קלופים שטופים ומגורדים וסחוטים

4 .2 קישואים נקיים מגורדים וסחוטים

5 . 2 בצל ירוק עם העלים

6 .2 גזרים נקיים מגורדים

7 .1  פלפל אדום חתול לקוביות

8 . מלח פלפל לפי הטעם

7 . 1/2 כפית כורכום

8 .2 שיני שום כתוש

9 . 4  ביצים

10 . 1/2 כוס פירורי לחם

11 . 1 כפית אריסה ביתית

12 . מי שמשתמש ב א. מרק עוף שיוסיף משדרג את הטעם.

אופן ההכנה

הכנה :
מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את השום , מוסיפים את הבשר ומפוררים בטיגון עד אשר משנה את צבעו מניחים בצד לקרור
בקערה מניחים את כל הירקות שסחטנו מנוזלים מוסיפים ביצים , פירורי לחם והבשר , מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב הכל יחד
יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מוכנה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.