שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
חביתה ספרדית מלאה בירקות , טעימה ברמות והעיקר לא משמינה , ארוחת בוקר או ערב ומי צריך יותר ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מרכיבים:
1 . 1 בצל קצוץ
2 . 2 תפוחי אדמה קטנים חתוכים לקוביות קטנות
3 . 2 קישואים קלופים חתוכים לקוביות
4 . 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
5 . 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
6 . חופן פטרוזיליה קצוצה
7 . מלח ופלפל שחור לפי הטעם
8 . 1/2 כוס חלב
9 . 5-6 ביצים
10 . 150 גרם גבינה בולגרית
11 . 1/2 קופסת פיטריות שמפיניון פרוסות
12 . 2 כפות שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1 . במחבת כבדה מניחים את הבצל עם שמן זית ומטגנים להזהבה קלה, מוסיפים את קוביות תפוחי אדמה וממשיכים לטגן על להבה בינונית , מוסיפים את. הקישואים, הפלפלים, הפיטריות הפטרוזיליה מערבבים מידי. פעם וממשיכים לטגן מוסיפים מלח ופלפל
2 . בקערה טורפים את הביצים עם החלב ויוצקים פנימה את כל הירקות , מערבבים הכל ביחד ומחזירים למחבת
ממשיכים לטגן כמה דקות מפזרים למעלה גבינה
ומכניסים את המחבת לתנור במצב של גריל לכמה דקות.
נותנים לחביתה להתקרר מעט לפני שפרסים , אפשר להפוך לצלחת הגשה .
טעים ובריא מאוד ולא משמין .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.