שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסטרמה ביתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אוהבים פסטרמה ? תכינו בבית בקלי קלות, אין כמו פסטרמה ביתית ,בטעם שלנו ואיך שאנו אוהבים פסטרמה אליפות ?

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 1 ק״ג חזה הודו נקבה לפסטרמה
2 . 1 כף סילאן
3 . 1 כפית פפריקה מתוקה
4 . 1/2 כפית כורכום
5 . 1/2 כפית פלפל שחור
6 . מלח לפי הטעם
7 . 2 כפות שמן זית
8 . 2 שיני שום כתוש / לא חובה

אופן ההכנה

1 . בקערה לערבב את כל המרכיבים ולעסות את ההודו היטב.
2 . רצוי להשרות ללילה במקרר ההשריה תסייע לטעמים להטמע בפסטרמה.
3 . להוציא את הפסטרמה להניח ולסגור בנייר אפיה.
4 . לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 50 דקות (לא לייבש)
אפשר להוסיף טעמים שרוצים
לצנן ולפרוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.