שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסטה פרפלה (Farfalle) עם בשר מתובל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כשהפסטה טובה הרוטב משגע אותה,יוצא מעדן מלכים אין לכם מושג כמה טעים ....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1 חבילת פסטה פרפלה
2 . 1/2 קילו בשר טחון
3 .1 בצל קצוץ
4 . 1 קופסת עגבניות מרוסקות
5 . 2-3 שיני שום פרוס דק
6 . מלח ופלפל שחור לפי טעם
7 . 1 כף סילאן איכותי
8 . כף פפריקה מתוקה / חריפה
9 . 1/3 כוס רוטב סויה

10. כוס מים ( מהפסטה שהרתחנו )

11. אבקת מרק עוף / לא חובה

12. 2 כפות שמן

אופן ההכנה

הכנה :
1 . מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ( שומרים כוס מים ממי הבישול של הפסטה,
2 . בסיר רחב מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את השום מטגנים עוד טיפה ומוסיפים את התבלינים תוך כדי עירבוב לפתיחת טעמים,מוסיפים את הבשר ומטגנים עד אשר משנה צבע, מוסיפים סויה, סילאן,עגבניות ומים ששמרנו מהפסטה,
3 . מבשלים כ20 דקות על להבה נמוכה אם חסר מים ניתן להוסיף הרוטב לאט אמור להיות סמיך,
4 . מוסיפיםל את הפסטה לרוטב ומבשלים כ 5 דקות להטמעת הפסטה ברוטב מערבבים מכבים את האש ומשאירים מעט עם מכסה סגור.
טעם נפלא .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.