שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פיתות במחבת!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מי רוצה להכין פיתות בבית ? פעם ראשונה שאני מכינה פיתות , יצאו מוצלחות ביותר, רכות טעימות ממש תענוג,אין לכם מושג כמה קל להכין באמת כל אחד יכול ....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1/2 קילו קמח
2 . 1 כף סוכר
3 . 1 כף שמרים
4 . 2 כוסות מים פושרים
5 . כף מלח
6 . כפות שמן זית

אופן ההכנה

1 . לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את המים והשמן וללוש היטב כ 7-8 דקות לקראת הסוף להוסיף מלח, הבצק יוצא טיפה דביק וזה בסדר
2 . להניח את הבצק בקערה לעטוף בניילון נצמד ועליו מגבת ולהתפיח כשעה או עד הכפלת הנפח
הכנת הפיתות :
3 . על משטח מקומח לחלק את הבצק לכדורים ולתת לכדורים לתפוח עוד כ -10 דקות לכסות את הכדורים במגבת
4 . לפתות את כדורי הבצק , למעוך את הכדורים לרדד עם מערוך לעיגול כמו פיתה
5 . לחמם מחבת יבשה , להניח בצק במחבת שהתחממה כאשר מתחילות לצאת בועות בבצק להפוך לצד השני , ( כאשר הפיתה מתנפת כך נוצר הפתח של פיתה ) ושוב להפוך עד שהפיתה מוכנה .
6 . להניח את הפיתות על מגבת ולכסות במגבת
7 . את הפיתות שנשארו אפשר להקפיא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.