שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פירה עם פרגית !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פירה עם בצל מטוגן ופרגית ברוטב טריאקי, ארוחת צהרים או ערב , מנה מכובדת יפה ועשירה שיכולה לככב בכל שולחן ,מנה נהדרת.....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mammal
מצרכים :
פירה פרווה :
1 . 5-6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 .1/4 כוס שמן זית
3 . 1/2 כפית מלח
4 . פלפל שחור
5 . א. רק עוף / מי שרוצה מוסיף טעם
6 . 2 בצלים פרוסים
פרגיות :
1 . סטייקים של פרגיות לפי הצורך
2 . 2-3 כפות שמן זית
3 . מלח ופלפל לפי הטעם
4 .1/3 כוס סויה
5 . 2 כפות רוטב טריאקי
6 .1 כף צ׳ילי מתוק
7 . 1/4 כפית ג׳ינגר טרי כתוש
8 . 4 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

1 . לקלף לשטוף ולחתוך את תפוחי האדמה לקוביות לבשל עד לריכוך, לסנן להוסיף שמן זית (מתכון פרווה ) מלח פלפל לפי הטעם (א. מרק עוף)
למעוך היטב לפירה חלק בלי גושים בכלל, לטגן את הבצל הפרוס ובזמן ההגשה לצקת מעל מנת הפירה.
הכנת הפרגיות :
1 בקערה להניח את כל התבלינים לערבב היטב למרינדה,
2 .להניח את הפרגיות במגש לצקת מעל את המרינדה
לעסות את הפרגיות עם המרינדה,
3 . לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה
לספיגת טעמים
4 . להכניס את המגש לתנור שחומם ל180 מעלות מכוסה בנייר כסף, לאפות כ 15 דקות , להסיר את נייר כסף ולאפות עוד כ 5 דקות או עד שהפרגיות מוכנות,
5 . לשים לב הפרגיות מתבשלות מהר ובכל תנור זה משתנה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.