שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פיצה בקלי קלות !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פיצה טעימה מאוד בקלי קלות ! הכי קל וטעים , בלי שמרים בלי התפחה בקלי קלות ... יצאה קריספי בדיוק כמו שאני אוהבת מתכון באדיבות קארין גורן האלופה

מצרכים

בצק :

1 . 1 ק״ג קמח תופח / אני הכנתי עם קמח רגיל  , הבצק יצא דק וקריספי לבחירתכם .

2 . 3 ביצים

3 . 3 גביעי יוגורט 3%

4 . כפית גדושה מלח

5 . כף גדושה סוכר

הרכבה

1 .רוטב עגבניות מוכן

2 . גבינת מוצרלה

3 . אורגנו יבש

4 . טבעות זיתים

5 . שומשום

אפשר להוסיף מה שאוהבים

אופן ההכנה

1 . במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
2 . מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
3 . מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
4 . מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
אני הוספתי עוד כמה תוספות .
5 . אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה.
6 . חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
הכנתי עם קמח רגיל לכן יצא דק וקריספי , לבחירתכם .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.