שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פינוקי שוקולד !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פינוקי שוקולד וחמאת בוטנים , שילוב מנצח... שחיתות ...

מצרכים

1 . 450 גרם שוקולד חלב (אפשר 1/2 מריר )

2 . 2 כפות חמאה

3 . 1/3 כוס סוכר

4 . 1/2 כוס חמאת בוטנים

אופן ההכנה

הכנה :
בקערה קטנה חממו חצי מכמות השוקולד במיקרוגל למשך 30-60 שניות, עד שהשוקולד מתחיל להינמס.
השתמשו במזלג לערבוב השוקולד עד שיתקבל מרקם חלק ללא גושים.
1. אם עדיין יש בתערובת גושי שוקולד, חממו שוב ל-10 שניות.
2. צקו שתי כפיות שוקולד אל תוך מגשי נייר קטנים למאפין, כך שתתקבל שכבה אחידה של שוקולד על כל מגש שכזה. בתום שלב זה הכניסו את המגשים למקפיא למשך 15 דקות. בינתיים התחילו בהכנת קרם חמאת הבוטנים. בקערה קטנה ערבבו את חמאת הבוטנים, החמאה הרגילה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי. הוציאו את מגשי הנייר עם השוקולד מהמקפיא ולכל מגש הוסיפו מעט מקרם חמאת הבוטנים. הכניסו שוב לקירור למשך 15 דקות. חזרו על אותה הפעולה עם הכמות הנותרת של השוקולד: המיסו במיקרוגל, הוסיפו אל מגשי הנייר מהשוקולד והקפיאו שוב ל-15 דקות. הוציאו והגישו.
3. ניתן לשים חמאת בוטנים מתוקה ולא לשים סוכר.
4. מתכון באדיבות בא במייל .
תכינו במגשי נייר קטנים לי לא היה לכן יצאו גדולים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.