שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פאדג שוקולד !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פאדג׳ שוקולד , קוקוס וחמאת בוטנים ,עוגה או חטיף מתוק , מלוח ... מדהים שאפשר לעוף עליו , טעים ברמה אחרת ... מתכון / Sara makmal

מצרכים

מצרכים לשוקולד :

1 .תבנית מאורכת  10 /15 ס״מ.

2 . 200גרם שוקולד מריר

3 . 200 גרם חלב ממותק

4. 1/2 כפית תמצית וניל

5. 10׳כדורי קליק קטנים מצופים בשוקולד

מצרכים לקרם קוקוס :

1 .200 גרם חלב ממותק

2 . 1 כוס קוקוס

3 . 50 גרם חמאה

4 . 1/2 כוס מים

מצרכים לשכבת חמאת בוטנים.

1 .1/2 כוס חמאת בוטים רצוי עם שבבי בוטנים , אפשר גם בלי .

2 . 50 גרם חמאה

3 . מעט מלח.

אופן ההכנה

הכנה :
השוקולד :
1 . בסיר על האש שמים את השוקולד והחלב המרוכז מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב מוסיפים את המלח ומעבירים לתבנית מיישרים ומכניסים למקפיא ל 15 דקות.
מכינים את קרם הקוקוס :
1 .מניחים בסיר את החלב והמים מביאים לרתיחה מוסיפים את החמאה ומסירים מהאש,מוסיפים את הקוקוס מערבבים היטב ויוצקים על השוקולד ומחזירים למקפיא ל 15 דקות
פאדג’ חמאת הבוטנים:
1 . מניחים בסיר את החמאה וחמאת הבוטנים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס,
מוסיפים את החלב הממותק והמלח , מערבבים היטב ומבשלים תוך כדי ערבוב כ 5 דקות נוספות עד שהתערובת מסמיכה.
2 . יוצקים על הקוקוס ומכניסים למקרר ל 3 שעות לפחות להתייצבות מוחלטת,
3 . מקשטים בשוקולד.
פורסים את הפדאג׳ כשהוא קר ויציב לאיזו צורה שרוצים
ניתן לפרוס לאצבעות , קוביות .
מושחת אך טעים מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.