שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עמבה ביתית !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מי שאוהב עמבה רק יתענג עליה ואין כמו תוצרת בית .

מצרכים

1 . 3-4 מנגו ירוקים (בוסר)  פרוס לרצועות

2 . מיץ מלימון אחד

3  1/2 כפית מלח לימון

4 . 2 כפות מלח

5 . 250 גרם אבקת עמבה

6 . 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ

7 . ליטר עד ליטר וחצי מיםז

אופן ההכנה

1 .את המנגו הפרוס להניח בצנצנת להוסיף את המלח, מלח לימון , מיץ לימון, פלפל חריף לסגור היטב את הצנצנת והניח אותה ל 24 שעות לספיגת הטעמים , לערבב עם הצנצנת מידי פעם לא לפתוח.
2 . בקערה להניח את אבקת העמבה להוסיף מים לערבב היטב ולהניח לרבע שעה העיסה מסמיכה ,
לאחר כרבע שעה לערבב שוב ולהוסיף מים לסמיכות הרצויה , להוסיף את המנגו לערבב ולהכנים לצנצנת נקיה למקרר לאחר שלושה ארבעה ימים בערך העמבה מוכנה
טעימה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.