שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עלי גפן ממולאים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
למילוי עלי הגפן יש הרבה צורות, כל אחת מכינה אחרת, יש שמכינות עם בשר וכו... אז זה המתכון שלי אני הכנתי כמות גדולה יחסית אז תעשו לכם את החישוב .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara Makmal
עלי גפן טריים
1/2 ק״ג אורז
2 בצלים קצוצים דק
2 עגבניות קלופות קצוצות דק
מלח פלפל לפי הטעם
1/3 כוס שמן
מיץ מלימון אחד
חצי חבילת שמיר קצוץ דק
לערבב את כל המצרכים

אופן ההכנה

הכנת עלי הגפן :
לחתוך את הענף בקצה העלה לשטוף היטב ולהרתיח את העלים כמה דקות עד שמשנים את צבעם
לפתוח את העלים על משטח עבודה להניח מעט מהמילוי בקצה הרחב של העלה ולגלגל כמו שמגלגלים כרוב , מקפלים את החלק העליון על המילוי מכניסים פנימה את הקצוות ומגלגלים .
מסדרים שורות בסיר מוסיפים מלח מיץ לימון ושמן מכסים במים שמים צלחת על העלים שלא יתפזרו עם המים ומבשלים על להבה נמוכה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.