שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת תפוזים בניחוח הדרים ??

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגה טעימה ,רכה אוורירית וממכרת , אי אפשר להפסיק ליישר ליד כוס קפה ואתם מסודרים ./ אפשר גם פרווה.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 4 ביצים שלמות בלי הפרדה
2 . 1 כוס קוקוס
3 . 3/4 כוס סוכר
4 . 1 אינסטנט פודינג וניל
5 . 3/4 כוס שמן
6 . 2 סוכר וניל
7 . 1 לבן/ אשל/ מי שרוצה פרווה לא לשים לבן
8 . 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
9 . גרידת תפוז מתפוז שלם
10 . 2 ועוד 1/2 כוסות קמח תופח
הסירופ :
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז שלם
1 כף סוכר
מבשלים על אש בינונית כ 5-7 דקות

אופן ההכנה

1 . מקציפים במיקסר את הביצים שלמות, מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל ומקציפים במהירו גבוהה כ 7 דקות לקבלת קצף סמיך ( כמו מוס)
2 . מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ וגרידת תפוז, מורידים עוד את מהירות העירבול ומוסיפים את האינסטנט פודינג, לבן ובסוף את
הקמח .
3 . אופים כ 40 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות.
בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה .
4 . מחוררים מעט את העוגה בעודה חמה בעזרת קיסם ושופכים את הסירופ חם על העוגה החמה (הסירופ נספג)
עוגה טעימה מאוד עסיסית ונימוחה בפה
ממליצה בחום ,
( יוצאת הרבה מלית והעוגה תופחת מאוד, צקו את המלית ל 2 מגשים יותר גדולים מהרגילים או מגש אחד מרובע רגיל)
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.