שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שקדים בניחוח הדרים !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת שקדים מטריפה. עוגה מלאה בשקדים, רכה, עסיסית, חלומית עשירה בטעם של שקדים בתוספת נגיעות של תפוזים . טעימה מאוד ...

מצרכים

מרכיבים :

1 . 5 ביצים

2 . 1 וחצי כוסות סוכר

3 . 2 . כוסות קמח

4 . 150 גרם שקדים מולבנים טחונים

5 . 1/2 כוס שקדים קצוצים

6 . 2 שקיות אבקת אפיה

7 . קורט מלח

8 . 2  שקיות סוכר וניל

9 . 3/4 כוס שמן

10 .1 שמנת מתוקה / לפרווה שמנת צמחית  

11 . 1 כוס מיץ תפוזים טבעי

12 . גרידת תפוז מתפוז שלם

לעיטור :

אבקת סוכר / ניתן לפזר חצאי שקדים מולבנים

  1. גרידת תפוז מתפוז שלם

אופן ההכנה

הכנה :
1. בקערה מערבבים יחד את הקמח, השקדים הטחונים, השקדים הקצוצים אבקת האפייה המלח
2. במערבל מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר וסוכר וניל לקצף תפוח מורידים מהירות הקצפה ומזלפים את השמן, מיץ תפוזים ושמנת מתוקה עד לקבלת תערובת תפוחה.
3. מוסיפים את גרידת התפוז וכל החומרים היבשים
4. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
5. יוצקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק. או לתבנית אחת בקוטר 24-26 ס״מ אחרי שמשמנים./אני אפיתי בתבנית עגולה.
6. אופים כ 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת, בחום של 150 מעלות ,כאשר העוגה מתקררת מפזרים אבקת סוכר/ ניתן לפזר שקדים חצויים מולבנים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.