שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לאוהבי השוקולד העוגה הזאת טעימה ומיוחדת , רכה ומענגת מאוד , עונה על כל הציפיות .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

תבנית בקוטר 24 ס״מ עגולה או מרובעת
1 . 5 ביצים
2 . 1 כוס סוכר
3 . 2 כוסות קמח
4 . 1 אבקת אפיה
5 . 1 שמנת מתוקה
6 . 1/2 כוס שוקולית
7 . 1/2 כוס קקאו איכותי
8 . 1 כוס שמן
9 . 1 כף ליקר /ברנדי / רום מה שיש בבית
לציפוי :
1 . 200 גרם שוקולד מריר
2 . 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות
1 . בקערה שמים את הביצים והסוכר מקציפים עם מטרפה ידנית מוסיפים את השמן בזילוף וממשיכים להקציף מוסיפים את השמנת והרום מערבבים,
2 . מערבבים את כל החומרים היבשים ומערבבים עם תערובת הביצים לבלילה חלקה יוצקים לתבנית אפיה
ואופים כ 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה
3 . כאשר העוגה בתנור מכינים את הציפוי :
בבן מארי או במיקרו מחממים את השמנת מוסיפים את השוקולד מערבבים עד שהכל נמס, כאשר העוגה יוצאת מהתנור מחוררים עם קיסם ויוצקים את הקרם שיחדור גם לתוך העוגה.
אפשר לפזר סוכריות ילדים אוהבים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.