שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקולד ??

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת שוקולדית מושלמת ! עוגה רכה עסיסית וטעימה ברמות, מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 5 ביצים

2 . 3/4 כוס סוכר

3 . 2  כוסות קמח מנופה

4 . 1 כוס שוקולית

5 . 1/2 כוס קקאו

6 . 1 שוקולד מריר

7 . . 1 שמנת מתוקה

8 . 1 כפית תמצית רום

9 . . 1/2 שקית אבקת אפיה

10 . . 3/4 כוס שמן

לגנאש :

1 . 1 שוקולד מריר

2 . 1/2 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 170 מעלות
1 . על בן מארי ממיסים את השוקולד עם שמנת מתוקה מערבבים היטב ומניחים בצד
2 . בקערה מערבבים את כל היבשים היטב, מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עירבול , מוסיפים את השוקולד והרום ממשיכים לערבל
3 . מוסיפים את הביצים כל אחת בנפרד ומטמיעים הכל בבלילה,
4 . יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ 40 דקות או עד אשר הקיסם יוצא יבש
5 . מכינים את הגנאש על בן מארי : שוקולד מריר עם שמנת מתוקה , אפשר גם במיקרו ( בבן מארי יוצא יותר סמיך)
6 . מחוררים עם קיסם את העוגה ויוצקים את הקרם שיחדור לתוך העוגה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.