שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקולד מעלפת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
הכנתי לבת שלי שחוגגת יום הולדת , מזל טוב מלי, עם המון אהבה ❤️ עוגה שוקולדית מושחתת

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
רינג בצורת לב קוטר 24 ס״מ
1 . 6 ביצים
2 . 1 ועוד 1/4 כוסות קמח תופח
3 . 1 ועוד 1/4 כוס חלב
4 . 5 כפות קקאו
5 . מעט תמצית רום
6 . 200 גרם חמאה
7 .200 גרם שוקולד מריר
8 . 1 כוס ועוד 2 כפות סוכר
לקרם שוקולד :
1 . 2 שמנת מתוקה 38 אחוז להקצפה
2 . 1 אינסטנט פודינג שוקולד

אופן ההכנה

1 . בסיר מניחים את החלב , קקאו, רום,חמאה, שוקולד מריר, 1 כוס סוכר ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה עד לתחילת רתיחה מסירים מהאש להתקררות.
2 . מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר לקצף יציב .
3 . את החלמונים מוסיפים לשוקולד ומערבבים היטב
( שהשוקולד לא יהיה חם מידי שלא תהי חביתה)
4 . מוסיפים לקצף (החלבונים) את הקמח, השוקולד ומערבבים לאט לאיחוד מוחלט.
5 . מחממים תנור ל 170 מעלות
6 . יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ 35- 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה,(כל אחת ותנור שלה ).
7 . מוציאים את העוגה מניחים להתקררות מוחלטת
מכינים את קרם השוקולד :
1 . מקציפים את השמנת ואינסטנט פודינג לקצף יציב.
הרכבת העוגה :
1 . מניחים את העוגה על מגש רחב ופרסים אותה ל חצי , מורחים על החלק התחתון קרם בנדיבות וסוגרים את העוגה , מצפים את העוגה עם הקרם שנותר ומקשטים כאוות נפשכם אני פיזרתי מעל תלתלי שוקולד שגירדתי משוקולד מטומפרר.
עוגה רכה וטעימה מאוד לא תצטערו…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.