שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקולד מדהימה ???

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגה שוקולדית רכה, נימוחה, אוורירית וטעימה ברמה גבוהה וממש קלה להכנה, מתכון מנצח ‼️

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון /Sara makmal
1 . 5 ביצים
2 . 1 ו 1/3 כוסות קמח תופח
3 . 3/4 כוס סוכר
4 . 1 כוס שוקולית
5 . 3/4 כוס שמן
6 . 1 שמנת מתוקה להקצפה 38%
7 . 1 כפית תמצית רום
8 . 1/2 שוקולד מריר מגורד או מרוסק
הכל עם כוס חד פעמי חם.
לציפוי גנאש :
1 . 200 גרם שוקולד מריר
2 . 1 שמנת מתוקה 38%

אופן ההכנה

הכנה :
1 . להניח בקערה קמח מנופה ,שוקולית, סוכר, שוקולד מגורד, לערבב היטב את כל היבשים,
2 . להוסיף תוך כדי ערבוב שמן,שמנת מתוקה , תמצית רום, את הביצים מוסיפים אחת ,אחת ומערבבים להטמעה בבלילה,
3 . לחמם תנור ל 170 מעלות
4 . לשמן תבנית לצקת את הבלילה ולאפות כ 30 עד 40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.(כל אחת והתנור שלה ).
5 . מכינים את הגנאש :
6 .בבן מארי ,שמים שמנת מתוקה ושוקולד מריר עד שהשוקולד נמס , מערבבים היטב ומחכים קצת שיתקרר ויסמיך ומצפים את העוגה .(אפשר להמיס גם במיקרו ).
7 . למעלה קשטו איך שתרצו.
בהצלחה ,עוגה טעימה מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.