שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקולד וניל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת שיש רכה בטירוף ,מתפוררת בפה , טעימה באופן מיוחד, גבוהה , אוורירית ומפנקת לפתוח את הבוקר עם כוס קפה וחתיכה מהעוגה הזאת האנרגיה עולה ולא תאמינו איזו הרגשה נפלאה , נסו וספרו לי.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מרכיבים :
1 . 5 ביצים
2 . 3/4 כוס שמן
3 . 1 כוס סוכר
4 .1 כוס מיץ תפוזים טבעי
5 . 2 שקיות סוכר וניל
6 . 1 אבקת אפיה
7 . 1 לבן או אשל
8 . 3 כוסות קמח
לתערובת השוקולד :
1 . 150 גרם שוקולד מריר
1 . 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

תבנית בקוטר 24 ס״מ או 2 תבניות אינגלייש קייק לא למלא עד הסוף העוגה תופחת.יוצקים
מחממים תנור ל 170 מעלות
1 .מכינים את השוקולד על בן מארי / אפשר גם במיקרו,
שמים את השמנת המתוקה והשוקולד עד השוקולד נמס מערבבים ומניחים בצד
2 . מכינים את הבלילה:
מקציפים את הביצים עם סוכר וסוכר וניל כ 10 דקות לקצף יציב ותפוח
3 . מורידים מהירות הקצפה ומזלפים את השמן מיץ תפוזים ולבן תוך כדי הקצפה איטית
4 . מוציאים מהמיקסר שמים את הקמח ואבקת אפייה ומערבביםבעדינות לבלילה חלקה ,
5 .יוצקים 3/4 מהבלילה לתבנית , את ה 1/4 שנותר מערבבים עם השוקולד שהכנו לאיחוד , יוצקים מעל הבלילה ובעזרת קיסם מערבבים מעט ,
אופים כ 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.