שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקולד וגבינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת שוקולד וגבינה שילוב מנצח ! עוגה טעימה מאוד שקוצרת המון מחמאות , שוקולד וגבינה מטריפה .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mammal
מצרכים :
לבסיס :
1 . 5 ביצים מופרדות
2 . 1 אינסטנט פודינג שוקולד
3 . 3/4 כוס סוכר
4 . 1 כוס אגוזים קצוצים
קרם גבינה :
1 . 2 קופסאות שמנת מתוקה
2 . 1 אינסטנט פודינג וניל
3 . 1 שמנת חמוצה
4 . 2 גבינת שמנת / מסקרפונה / לבנה 9% לפי בחירה
5 . 3 כפות סוכר
לציפוי :
1 . 150 גרם שוקולד מריר
2 . 1/2 קופסא שמנת מתוקה.

אופן ההכנה

הכנת הבסיס :
1 . לחמם תנור ל 170 עלות
2 . להקציף חלמונים עם סוכר לקצף יציב , להוסיף חלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד להקציף במהירות נמוכה לבלילה חלקה להוסיף אגוזים לערבב היטב
3 . לצקת על נייר אפייה בתבנית ולאפות כ 20 דקות או עד אשר העוגה מוכנה , העוגה לא תופחת וזה בסדר
מניחים בצד להתקררות מוחלטת .
שכבת הגבינה:
1 . להקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג
וניל לקצף יציב להוריד מהירות להוסיף שמנת חמוצה וגבינה ולערבל במהירות נמוכה לבלילה זחלקה ללא גושים.לא לערבל הרבה רק עד שהכל חלק ממש מעט זמן.
2 . לצקת מעל תחתית העוגה ולהקפיא למשך שעה .
הכנת הציפוי :
1 . להמיס את השוקולד והשמנת לקרם חלק ללא גושים
לצקת מעל העוגה באופן שווה , לא למרוח להזיז את התבנית עד שהשוקולד נמרח על כל העוגה,
להכניס את העוגה למקרר לפחות ל 5 שעות להתייצבות מוחלטת, אני הכנסתי ללילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.