שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת פרג מושלמת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת פרג טעימה בטירוף וקלה מאוד להכנה, לא תפסיקו לקצור מחמאות ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1 וחצי כוסות קמח מנופה
2 . 5 ביצים
3 . 1 כוס סוכר
4 . 1 כוס פרג
5 . 3/4 כוס קוקוס
6 . 1 שמנת מתוקה 38 אחו
7 . 3/4 כוס שמן
8 . כפית תמצית וניל
9 . 1 אבקת אפיה
10 . גרידת תפוז או לימון
11 . 1 גביע שמנת חמוצה,
12 . 1/2 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ,שמים את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי עירבוב עם מטרפה ידנית מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב מוסיפים את שאר המרכיבים הרטובים תוך כדי עירבוב עד להטמעת כל המרכיבים וקבלת בלילה אחידה,
משמנים תבנית בקוטר 26 ס״מ (עגולה , מרובעת או 2 תבניות אינגלייש קייק ) ויוצקים את התערובת מיישרים
ואופים כ 30 עד 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
הציפוי הוא בחירה , מפזרים אבקת סוכר או שמכינים גנאש של שמנת מתוקה ושוקולד מריר ומצפים את העוגה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.