שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת טורט עם אפרסקים !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגה רכה אוורירית ,ריחנית ונמסה בפה , תענוג אמיתי .... מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 4 . ביצים

2 . 2  וחצי כוסות קמח

3 . 1 אבקת אפיה

4 . 200 גרם חמאה רכה

4 . 2 שקיות סוכר וניל

5 . 1 כוס מיץ תפוזים

6 , גרידת תפוז

7 . 3/4 כוס סוכר  ועוד 1  כף להשרות  את האפרסקים

8 . 4-5 אפרסקים יפים

9 .1 כף ברנדי

לעיטור :

אבקת סוכר

אופן ההכנה

1 . לחתוך את האפרסקים לפרוסות בינוניות להניח בקערה להוסיף כף סוכר וכף ברנדי לערבב ולהשאיר כ 1/2 שעה לספיגת טעמים.
2. במיקסר להקציף את החלבונים להוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל להקציף לקצף תפוח , להוריד מהירות הקצפה להוסיף את החמאה בהדרגה להוסיף את החלמונים ( הכל תוך כדי הקצפה )להוסיף בהדרגה מיץ וגרידת תפז , להוסיף קמח ואבקת אפיה להקציף לבלילה חלקה .
3 . לשמן תבנית ולצקת את הבלילה לסדר מעל את האפרסקים ( אחרי סינון הנוזלים )בצורה יפה ולאפות בתנור שחומם ל 170 מעלות כ – 40-50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם יוצא יבש .
לפזר על העוגה אבקת סוכר .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.