שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת וניל עם קרם שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגה בניחוח וניל , רכה. , נימוחה וטעימה , אי אפשר להפסיק ליישר אותה , עוגה נפלאה שקוצרת מחמאות!!!

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 6 ביצים שלמות
2 . 2 כוסות קמח תופח
3 . 3/4 כוס סוכר
4 . 2 סוכר וניל
5 .1 שמנת מתוקה
6 . 1 שמנת חמוצה
7 . 1 אינסטנט פודינג וניל
8 . 3/4 כוס שמן
לציפוי :
1 . 1 אינסטנט פודינג שוקולד
2 . 1 כוס חלב
3 . 1 שמנת מתוקה
4 . 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

לחמם תנור ל 180 מעלות
1 . להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר וסוכר וניל,
2 . להוסיף את השמן בהדרגה, להוסיף שמנת מתוקה וחמוצה להמשיך לערבל ולעצור את המיקסר,
3 . להוסיף את הקמח ואינסטנט פודינג תוך כדי קיפול לבלילה חלקה
4 . לצקת לתבנית 24 ס״מ משומנת ולאפות כ 30-40
דקות או עד שהקיסם יוצא יבש, לקרר את העוגה
הציפוי :
להקציף את מצרכי הציפוי לקרם ולמרוח על העוגה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.