שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה קלאסית !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת גבינה עשירה שכולם אוהבים, ללא תחתית ,גבוהה ואורירית הטעם והריח משגע .... ממש כמו בקונדיטוריה...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mammal
מצרכים :
1 . 6 ביצים
2 . 3 קופסאות גבינה לבנה/ 5%, 9% או גבינת שמנת (אפשר לשלב איך שרוצים )
3 . 1 שמנת חמוצה 15% או יותר
4 . 1 כוס סוכר
5 . 4 כפות קורנפלור
6 . 3 כפות אינסטנט פודינג
7 . 1 סוכר ויל
8 . גרידת לימון מחצי לימון

אופן ההכנה

1 . להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב ותפוח
2 . בקערה נפרדת להקציף את החלמונים עם שאר הסוכר לקצף תפוח ולהוסיף את הגבינות ושאר החומרים ולהקציף עוד קצת עד שהבלילה חלקה, לקפל את קצף החלבונים לקערת החלמונים בעדינות לקבלת בלילה חלקה ללא גושים,
3 . לחמם את התנור ל200 מעלות , את. תבנית התנור למלא במים שיתחממו בתנור, לשים את התבנית בחלק התחתון של התנור
4 . לשמן תבנית ( לא קפיצית )ולצקת את הבלילה
5 . להניח את תבנית העוגה על המים שהתחממו בינתיים, ( המים מפזרים לחות בתנור וגורמים לעוגה לצאת לבנה ולא לבקוע )לאפות 30 דק על 200 מעלות להוריד את החום 160 מעלות ולאפות עוד כ 30 דקות.
לא לפתוח את התנור במשך כל האפיה,
6 .לאחר שעת אפייה לכבות את התנור, להשאיר את העוגה להתקררות לשעה אפילו שעתיים מבלי לפתוח את התנור .
7 . להכניס את עוגה למקרר ל 3-4 שעות להתייצבות .
ניתן לצפות את העוגה כפי שרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.