שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה פירורים ?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת גבינה פירורים מעלפת עם בצק פריך, גבינה ושמנת , עשירה ורכה ומעל פירורים פריכים וזהובים מתכון :קארין גורן

מצרכים

מצרכים :
תבנית עגולה 24 ס״מ
בסיס עוגת גבינה פירורים :
1 . 2 כוסות קמח
2 . 2 כפיות אבקת אפיה
3 . 1/3 כוס סוכר
4 . 1 שקית אבקת אפיה
5 . 1 כוס סוכר / אני שמתי 3/4 כוס
6 . 1 שקית סוכר וניל
7 . 200 גרם חמאה קרה
8 .4 חלמונים L
מלית גבינה :
1 . 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
2 . 1 כוס סוכר
3 . 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 . 1 גביע שמנת חמוצה 15%
5 . 500 גרם גבינה לבנה 5 %

אופן ההכנה

אופן הכנה :
בצק עוגת גבינה פירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה, 1/3 כוס סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
לתחתית – משמנים את תבנית העוגה. מהדקים בידיים מחצית מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית.
לפירורים – משטחים את החצי הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה (גודל התבנית לא משנה).
מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
מלית עוגת גבינה פירורים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, כוס סוכר, אינסטנט פודינג ושמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב.
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה.
מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
קרדיט לקארין גורן האלופה , תודה על מתכון נפלא !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.