שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה חמה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת גבינה חמימה , רכה כמו סופלה , ללא גלוטן וטעימה ברמה שאפשר לטרוף אותה בכף ישר מהתבנית אין דברים כאלה סוף ! מתכון / Sara mammal

מצרכים

מצרכים

1 . 6 ביצים שלמות

2 . 1 כוס סוכר

3 . 4 קופסאות גבינה לבנה 5% של 250 גרם

4 . 1 . שמנת מתוקה

5 . 1 אינסטנט פודינג וניל

6 . 2 סוכר וניל

7 . 3/4 כוס קורנפלור

אופן ההכנה

מקציפים את הביצים שלמות עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח ( כ6 דקות )
מורידים מהירות מוסיפים את השמנת המתוקה תוך כדי הקצפה , מוסיפים אינסטנט פודינג וקורנפלור, מוסיפים את הגבינה מערבלים מעט לבלילה חלקה
מחממים תנור ל 160 מעלות מניחים בתנור תבנית עם מים חמים ,
משמנים בחמאה תבנית פיירקס ( אפשר תבנית אחרת )
יוצקים את הבלילה לתבנית מניחים את התבנית עם הבלילה בתוך תבנית התנור עם תבנית המים ואופים כ שעה ורבע , העוגה לא צריכה להשחים , משאירים את העוגה בתנור עם דלת פתוחה כ שעה , העוגה עדיין רוטטת אל מתייצבת , מוציאים את העוגה להתייצבות מלאה .
ניתן להגיש עם סירופ שוקולד, מייפל, אבקת סוכר , העוגה טעימה מאוד גם בלי שום תוספת .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.