שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה בחושה עם פירות העונה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת גבינה בחושה מדהימה עם פירות העונה ... מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 500 גרם גבינה 5%, 9% או גבינת שמנת

2 . 1 שמנת חמוצה

3 . 3  כפות קמח

4 .  . 1/2 כוס סוכר

5 . .3 ביצים

6 . 2 סוכר וניל

7 . . 2 כפות אינסטנט פודינג

8 . . 1/2 קופסה שמנת מתוקה

9 .  כוס פרי חתוך אפשר לערבב

אופן ההכנה

1 .בקערה מניחים את הגבינה , שמנת חמוצה ומתוקה , סוכר וסוכר וניל ומערבבים היטב עם מטרפה,
2 . מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה וממשיכים לערבב מוסיפים את הקמח והפודינג מערבבים לתערובת חלקה.
3 . משמנים תבנית יוצקים את הבלילה יוצקים מעל את הפירות (הפרי נטמע בזמן האפיה )
ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ 1/2 שעה עד 40 דקות , עד שהעוגה כמעט ולא רוטטת .
משאירים את העוגה שתתקרר ומכניסים למקרר להתייצבות מוחלטת.
ניתן לצפות את העוגה ניד הדימיון .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.