שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה אפויה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת גבינה חלומית, מפנקת, רכה , אי אפשר להפסיק לאכול ממנה ממש המלכה בלבן .....???.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
1 . 7 ביצים
2 . 4קופסאות גבינה לבנה/ 5%, 9% או גבינת שמנת (אפשר לשלב איך שרוצים )
3 . 1שמנת חמוצה 15% או יותר
4 . 1כוס סוכר
5 . 4כפות קורנפלור
6 . 3 כפות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
7 . 2 סוכר ויל
8 . גרידת לימון מחצי לימון

אופן ההכנה

1 .להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב ותפוח
2 .בקערה נפרדת להקציף את החלמונים עם שאר הסוכר לקצף תפוח ולהוסיף את הגבינות ושאר החומרים ולהקציף עוד קצת עד שהבלילה חלקה, לקפל את קצף החלבונים לקערת החלמונים בעדינות לקבלת בלילה
חלקה .
3 . . לחמם את התנור ל200 מעלות
4 . לשמן תבנית ולצקת את הבלילה
5 . את תבנית התנור למלא במים שיתחממו בתנור, לשים את התבנית בחלק התחתון של התנור להניח את תבנית העוגה על המים שהתחממו בינתיים, ( המים מפזרים לחות בתנור וגורמים לעוגה לצאת לבנה ולא לבקוע )לאפות 10 דק על 200 מעלות להוריד את החום 160 מעלות ולאפות עוד כ -שעה
6 . לא לפתוח את התנור במשך כל האפיה,
לאחר שעת אפייה לכבות את התנור, להשאיר את העוגה להתקררות לשעה אפילו שעתיים מבלי לפתוח את התנור .
7 . ציפוי:
1 שמנת חמוצה 1 כף אבקת סוכר לערבב ולצפות את העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.