שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת בננות ושוקולד מגניבה ????

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אם אתם אוהבים בננות אתם לא יכולים לפספס את העוגה הזאת,, עשירה בטעמים, רכה, נימוחה טעימה להפליא , מתאימה מאוד לאירוח ,שילוב מנצח של בננות ושוקולד.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 3 תבניות אינגלייש קייק
2 . 5 ביצים
3 . 1 כוס שמן
4 . 1 כוס סוכר
5 . 2 סוכר וניל
6 . 1/4 כפית קינמון
7 . 1 שמנת חמוצה
8 . 1 שמנת מתוקה ( להקצפה )
9 . 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
10 . 1 חפיסת שוקולד מריר ( 200 גרם )
11 . 4 בננות בשלות קצוצות לחתיכות קטנות
12 . 1 וחצי כוסות קמח תופח
ציפוי : גנאש שוקולד
1 . שוקולד מריר ( 200 גרם )
2 . 1 שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה

1 . לחמם תנור ל 170 מעלות
2 . להמיס את השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל לערבב היטב ולהניח בצד
3 . להקציף ביצים ללא הפרדה ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף תפוח ולהוריד מהירות הקצפה
4 . לזלף את השמן תוך כדי הקצפה,
5 . להוסיף שמנת חמוצה
6 . להוסיף את השוקולד המומס עם השמנת מתוקה
7 . להוסיף את הקמח והקינמון להוציא את הקערה מהמיקסר,
8 . להוסיף את הבננות והאגוזים תוך כדי קיפול לתוך הבלילה עד שהכל נטמע בבלילה.
לצקת לתבניות ולאפות כ 35 דקות או עד אשר הקיסם שהכנסתם יוצא יבש.
הציפוי :
1 . להכין גנאש על בן מארי : להמיס את השוקולד עם השמנת , ( אפשר גם במיקרו גל )
2 . להמתין לקירור והתייצבות הגנאש
3 . ולמרוח מעל העוגה, אפשר גם מסביב.
4 . יש לנו עוגת בננות ושוקולד נפלאה בהצלחה ☝️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.