שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אורז מלכותי , עם הקרנצ׳יות מבחוץ והפריכות בפנים מדהים , כמה הוא טעים WOW ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . סיר טפלון / או סיר שהאוכל לא נדבק בו
2 . 4 כוסות אורז בוסמטי
3 . מלח לפי הטעם
4 . 1/4 כוס שמן
5 . 1/3 כוס מים
6 . תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים

אופן ההכנה

1 . שוטפים היטב את האורז
2 . מבשלים את האורז במים רותחים עם הרבה מלח
כ 7 -8 דקות . (כמו פסטה )
3 .מתבלים את תפוחי האדמה ,שמים בסיר את השמן , מסדרים יפה את תפוחי האדמה ומטגנים להזהבה
4 . מסננים ושוטפים את האורז , מניחים בקערה , שמים מלח ( מתבלים לפי הטעם , אפשר להוסיף כורכום , כמון )ומערבבים.
5 . מניחים חצי כמות האורז ומהדקים לתחתית מוסיפים את שאר האורז מוסיפים את המים סוגרים עם המכסה מניחים מגבת על המכסה ומבשלים כשעה
ורבע על להבה הכי נמוכה , מכבים את האש , מחכים
כ 20 דקות והופכים על מלחת הגשה
מעדן מלכים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.