שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת אגוזים , קינמון ואננס !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת אגוזים קינמון ואננס עוגת אגוזים עם קרם גבינה משובחת וקוקוס, עוגת האגוזים הזו היא מיוחדת ומכילה גם אננס וקוקוס שמשביחים את טעמה ,עוגה מדהימה , יפה וטעימה מאוד

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

רכיבים לעוגה :
1 . 3 כוסות קמח תופח
2 . 1/2 כפית קינמון
3 . 1 וחצי כוסות סוכר
4 . 3 ביצים
5 .1 כוס שמן
6 . 2 שקיות סוכר וניל
7 . 1 שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות
8 . 560 גרם אננס (משומר, מרוסק עם המיץ)
9 . כוס וחצי אגוזי פקאן (קצוצים דק, או אגוזי מלך)
10 . 1 כוס פתיתי קוקוס
רכיבים לציפוי גבינה :
1 . 225 גרם גבינת שמנת (או גבינה לבנה בטמפרטורת החדר)
2 . 100 גרם חמאה (בטמפרטורת החדר – ½ כוס)
3 .1 כפית תמצית וניל
4 . 1 כוס אבקת סוכר
5 . 3/4 כוס פתיתי קוקוס

אופן ההכנה

אופן הכנת העוגה :
1 . ערבבו יחד קמח וקינמון בקערה בינונית, והניחו בצד. 2 . הכניסו לקערת המיקסר: סוכר, ביצים, שמן וסוכר וניל, והפעילו את המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה עד שכל התערובת נהיית קרמית.
3 . הוסיפו את תערובת הקמח ב-2-3 פעמים עד שהקמח נטמע בקציפה. לאחר שכל כמות הקמח הועברה לקציפה, הכניסו לקערת המיקסר את האננס עם הנוזל, 1 כוס אגוזי פקאן ואת פתיתי הקוקוס. ערבלו יחד במהירות בינונית-נמוכה עד שכל הרכיבים מתערבבים יחד.
4 . רפדו בנייר אפייה תבנית בגודל 30X20 ס”מ וצקו את התערובת לתוכה.
5 . הכניסו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות ואפו כ-45-60 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש.
6 . הוציאו את העוגה והניחו לה להתקרר, בינתיים הכינו את ציפוי הגבינה,
אופן הכנת הציפוי גבינה ☝️
1 . ערבלו בעזרת המיקסר את החמאה, וניל וגבינת השמנת במהירות בינונית-גבוהה במשך כ-2 דקות.
2 . הכניסו פנימה את אבקת הסוכר וערבלו היטב עד שאבקת הסוכר נטמעת בקרם גבינה.
3 . מרחו את הקרם מעל העוגה הקרה ופזרו את הקוקוס (אם בחרתם להוסיף),
4 . לפזר חצי כוס אגוזים גרוסים.
5 . הכניסו למקרר למשך חצי שעה לפחות. חתכו והגישו.
המתכון : בא במייל מתכונים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.