שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת אגוזים וריבת חלב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת אגוזים עם שוקולד מריר ולבן בציפוי ריבת חלב עוגה עשירה רכה וטעימה בטירוף...מרהיבה וקוצרת המון מחמאות, אי אפשר לעמוד בפניה.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mammal
תבנית בקוטר 24 ס ״מ
1 . 5 ביצים שלמות
2 . 1 כוס כוס סוכר
3 . 1 כוס מיץ תפוזים טבעי
4 . גרידת תפוז מחצי תפוז
5 . 2/3 כוס שמן
6 . 2 שקיות סוכר וניל
7 . 2 כוסות קמח תופח,
8 . 1 כוס אגוזים טחונים גס
9 . 1 חפיסה שוקולד מריר מגורד או קצוץ דק
10 . 1 חפיסת שוקולד לבן מגורד או קצוץ דק
11 , 1 כוס קוקוס

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
1 .לחמם תנור 170 מעלות.
2 . להקציף ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב ותפוח,
3 . להוריד מהירות המיקסר ובהדרגה להוסיף את השמן ,מיץ תפוזים הקמח, קוקוס, אגוזים ,וגרידת תפוז ,שוקולד מריר ולבן ולערבל היטב .
4 . לשמן תבנית ולאפות כ 40 דק או עד שהעוגה מוכנה. כשהעוגה מתקררת להפוך אותה על צלחת הגשה
ולקשט בריבת חלב או כראות עינכם .
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.