שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות תמרים מגולגלות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות מבצק פריך נפלא, מתפוררות בפה טעם מדהים במילוי תמרים ואגוזים, שוקולד ואגוזים, חבל שאתם לא יכולים לטעום ממש ממכר...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 4 כוסות קמח מנופה
2 . 2 חלמונים
3 . 200 גרם חמאה קרה
4 . 2 סוכר וניל
5 . 1 שמנת מתוקה
למילו:
1 . 4 כפות ממרח תמרים
2 . 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
לקישוט :
אבקת סוכר.

אופן ההכנה

1 . להכניס את כל חומרי הבצק למיקסר לערבל רק עד אשר הופך לגושים גדולים ,( בצק פריך לא מעבדים הרבה זמן )
2 . לאסוף את הבצק בידים לגוש למעוך מעט כמו פיתה
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים,( כאשר משטחים את הבצק, מתקרר בצורה שווה )
מילו :
1 . לערבב היטב את התמרים עם האגוזים / אפשר למלא באותה דרך עם שוקולד נוטלה.
הכנת העוגיות :
1 . להוציא את הבצק ולהניח על שולחן עבודה מקומח,
2 . לחלק את הבצק ל 4 חלקים ולעשות מהם כדורים
3 . לרדד דק לעיגול לחתוך בעזרת גלגלת ל 8 משולשים
(כמו פיצה )
4 . לשים מעט מהמילוי בחלק הרחב של המשולש ולגלגל ( מהרחב לצר כמו רוגעלך )
5 . להכניס למקפיא ל 20 דקות בינתיים לחמם תנור ל 170 מעלות,
6 . לאפות כ 15 דקות , אם רוצים יותר זהוב אפשר לאפות עוד 5 דקות,
7 . להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר.
8 . לגירסת פרווה , במקום חמאה : נטורינה, במקום שמנת מתוקה , שמנת צימחית .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.