שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות שוקולד צ׳יפס ממולאות בנוטלה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות שוקולד צ׳יפס ממולאות בנוטלה ,וואו פיצוץ של שוקולד פיצוץ של טעם שחיתות ...

מצרכים

1 . 200 גרם חמאה

2 .1 כוס סוכר לבן

3 . 1/4 כוס סוכר חום

4 . 1 ביצה L

5 . 1 כפית סודה לשתיה

6 . 250 גרם שוקולד צ׳יפס קטנטנים

7 . 1/2 קופסה נוטלה

8 . 2 כוסות קמח

אופן ההכנה

1 . ממיסים את החמאה בקערה בינונית שמתאימה למיקרוגל, או על באן מרי. מוסיפים את הסוכר הלבן, הסוכר החום והביצה וטורפים היטב.
2 . מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
3 . מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים. מכסים בניילון ומעבירים למקרר למשך שעה.
4 .יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר ל-30 דקות.
5 . מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
6 . מסדרים את הכדורים על התבנית ברווחים של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ומגישים.
אני הקפאתי נוטלה כמו בתמונה , הכנסתי בתוך הכדור
וסגרתי כמו בקובה .
מתכון נפלא של רחלי קרוט , פודי – Foody .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.